искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 108 моделей:
| Lador Сбросить все
Шампунь проти випадіння волосся La'dor Dermatical Hair-Loss Shampoo For Th
Шампунь проти випадіння волосся La'dor Dermatical Hair-Loss Shampoo, 200 м
Кератиновий спрей La’dor Eco Before Care Keratin PPT, 150 мл
Шампунь La'dor Dermatical Hair-Loss, 530 мл
La'dor Damage Protector Acid Shampoo глибоко відновлюючий шампунь для сухо
La'dor Damage Protector Acid Shampoo, 150 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor Damage Protector Acid Shampoo ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся забезпечує стійкість кольору волосся доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків розгладжує волосяне волокно Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Шампунь безсульфатний La'dor Triplex Natural Shampoo 150мл 8809500811
Triplex Natural Shampoo - органічний шампунь бренду La'dor, який містить екологічно чисті екстракти та ефірні олії. Мийна основа шампуню натуральна і м'яка, вона очищає від забруднень, не пошкоджуючи волосся. Засіб нормалізує pH-баланс шкіри голови, позбавляє лупи і стимулює ріст волосся. До складу безсульфатного органічного шампуню входять натуральні компоненти, які так необхідні для здоров'я ваших локонів. Екстракт зеленого чаю ефективно бореться з бактеріями і зміцнює коріння волосся, чорна смородина живить шкіру голови, екстракт червоного пекучого перцю активізує "сплячі" цибулини, лимон прискорює ріст волосся, куркума усуває запальні процеси, які виникають, а лаванда надає засобу чудового аромату. Шампунь чудово доглядає навіть за чутливою шкірою голови. Застосування: Нанесіть шампунь La'dor Triplex Natural Shampoo масажними рухами на волосся і шкіру голови. Потім змийте піну, що утворилася, теплою проточною водою.
Шампунь з амінокислотами La`dor Herbalism Shampoo 150мл 8809181932955
Слабокислотний трав'яний шампунь з амінокислотами La'dor Herbalism Shampoo глибоко відновлює й оздоровлює ослаблене волосся й подразнену шкіру голови, зміцнює волосяні цибулини, запобігає випаданню й ламкості. Особливості: Шампунь ретельно очищає шкіру голови, не порушує її природного pH балансу, усуває лущення й лупу, повертає кучерям м'якість і блиск. Засіб делікатно впливає на шкіру голови, стимулює ріст волосся й утворення нових волосяних фолікулів, зміцнює коріння й нейтралізує агресивний вплив проточної води, фена, засобів для укладання і чинників довкілля. Має низькокислотний рівень pH 4.8, завдяки чому забезпечує глибоке очищення, не порушує природного гідроліпідного балансу й підтримує оптимальну зволоженість шкіри. Запобігає зайвому себовиділенню, регулює роботу сальних залоз, усуває жирний блиск. Шампунь активно живить і зволожує шкіру, у разі контакту з водою утворює легку піну, яка м'яко усуває себум, пил, забруднення й залишки косметичних засобів, загоює й освіжає. Не містить парабенів, силіконів, сульфатів і штучних барвників.  Підходить для ослабленого волосся.
La'dor Hydro LPP маска для глибокого відновлення для догляду за пошкоджени
La'dor Hydro LPP, 150 мл, маски для волосся для жінок, Маска для волосся La'dor Hydro LPP — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відновлення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження усуває механічне та хімічне пошкодження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
La'dor Keratin LPP Кератиновий відновлюючий шампунь для живлення та блиску
La'dor Keratin LPP, 150 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor Keratin LPP ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Пептидний шампунь для об`єму та гладкості локонів La`dor Wonder Bubble Sha
La'dor Wonder Bubble Shampoo – шампунь, який не лише чудово справляється з функцією очищення волосся, а й також ретельно за ним доглядає. Багата висококонцентрована формула засобу забезпечує інтенсивну живильну, зволожувальну та антиоксидантну дію, в результаті якої локони набувають розкішний блиск, дивовижну гладкість і шовковистість. Вже після першого застосування на вас очікує чудовий результат. Особливості: Б'юті-продукт подвійної дії. Забезпечує делікатне і ретельне очищення. Додає об'єм волоссю. Насичує волосся і шкіру голови вологою. Усуває сухість. Захищає волосся від ламкості та посіченості. Покращує еластичність волосяних волокон. Забезпечує надійний захист кольору для фарбованого волосся. Переваги: Полегшує розчісування й укладання. Нейтралізує агресивний вплив чинників навколишнього середовища. Висока концентрація активних компонентів. Економічно витрачається. Надає волоссю м'якість, блиск і шовковистість. Підходить для салонного та домашнього застосування. Застосування. Нанесіть необхідну кількість шампуню на вологе волосся, спіньте, помасажуйте протягом декількох хвилин, після чого ретельно змийте водою.
La'dor Keratin Power Glue незмиваючий догляд за волоссям з кератином 4x15
La'dor Keratin Power Glue, 4x15 гр, Незмивні кондиціонери для жінок, Кондиціонер, який не потрібно змивати La'dor Keratin Power Glue — це простий і швидкий спосіб регенерації вашого волосся, що має також низку інших переваг. Властивості: волосся м'яке та гладке дотик легке та швидке використання без миття зволожує та живить волосся швидко та інтенсивно регенерує якісно покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите, вологе чи сухе волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
La'dor ACV Vinegar шампунь для глибокого очищення для блиску та шовковисто
La'dor ACV Vinegar, 150 мл, Шампуні для жінок, Шампунь La'dor ACV Vinegar ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму заспокоює шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
La'dor Herbalism рослинна маска для ослабленого волосся зі схильністю до в
La'dor Herbalism, 150 мл, маски для волосся для жінок, Маска для волосся La'dor Herbalism — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відновлення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Властивості: доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків стимулює ріст волосся запобігає випадінню волосся зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе, вимите шампунем волосся. Залиште на час, вказаний на упаковці, а потім ретельно змийте.
Шампунь для волосся від лупи органічний Lador Anti Dandruff Shampoo 530мл
Натуральний склад забезпечує ретельне очищення шкіри голови і пасом від шкірного сала, бруду, відмерлих клітин. Клімбазол у шампуні від лупи є дуже потужною протигрибковою речовиною. Він вбиває спори грибка, перешкоджає їхній новій появі та розвитку. Знезаражує, має антисептичну властивість, тому ефективний навіть проти екземи шкіри голови. Шампунь виготовляється на основі натуральних компонентів з вираженою лікувальною властивістю. Натуральні рослинні компоненти м'яко впливають на шкіру голови, прекрасно очищаючи її від забруднень, лупи, шкірного сала і відмерлих клітин. Особливі трави, які використовуються в китайській медицині, мають високу лікувальну властивість, зміцнюють волосяні цибулини, захищають шкіру голови та волосся від негативного впливу довкілля; відмінно промиває волосся та делікатно відлущує, має чудову кондиціонуючу властивість і подовжує чистоту волосся. Нормалізує жирність шкіри голови, ефективно лікує лупу і запобігає її повторній появі, має легкий запашний трав'яний аромат. Показник кислотності рН 4,5~5,5. Шампунь не викликає зайвої жирності або надмірної сухості. Нейтралізує агресивну дію проточної води і пом'якшує волосся. Органічний шампунь для волосся проти лупи не містить спирт, парабени, силікон, барвники, продукти нафтопереробки.  Основні компоненти: Клімбазол, який ефективно бореться з лупою і запобігає її повторній появі, сприяє відлущуванню відмерлих клітин, зволожує і заспокоює шкіру. Також за відлущування відмерлих клітин відповідає саліцилова кислота. Комплекс із 10 рослинних екстрактів підсилює очищувальну дію шампуню, має протизапальну дію, нормалізує роботу сальних залоз, зволожує і пом'якшує шкіру. Ментол у складі шампуню освіжає і злегка охолоджує шкіру, покращує мікроциркуляцію крові та обмінні процеси, допомагає шкірі голови і волоссю залишатися чистими та свіжими більш тривалий час. Застосування. Нанести шампунь на вологу шкіру голови і волосся, помасажувати, потім змити водою.
Шампунь слабокислотний трав'яний La'dor Herbalism Shampoo з амін
Слабокислотний трав'яний шампунь з амінокислотами La'dor Herbalism Shampoo глибоко відновлює й оздоровлює ослаблене волосся та подразнену шкіру голови, зміцнює волосяні цибулини, перешкоджає випаданню та ламкості. Шампунь ретельно очищає шкіру голови, не порушуючи її природного pH балансу, усуває лущення і лупу, повертає локонам м'якість і блиск. Засіб делікатно впливає на шкіру голови, стимулює ріст волосся і утворення нових волосяних фолікул, зміцнює коріння і нейтралізує агресивний вплив проточної води, фена, засобів для укладки і чинників довкілля. Володіє низькокислотним рівнем pH 4.8, завдяки чому забезпечує глибоке очищення, не порушуючи природний гідро-ліпідний баланс, і підтримує оптимальну зволоженість шкіри. Перешкоджає зайвому себовиділенню, регулює роботу сальних залоз, усуває жирний блиск. Шампунь активно живить і зволожує шкіру, під час контакту з водою утворює легку піну, яка м'яко видаляє себум, пил, забруднення і залишки косметичних засобів, загоює і освіжає. Засіб не містить парабенів, силіконів, сульфатів і штучних барвників. Підходить для ослабленого волосся. Застосування: Нанесіть невелику кількість шампуню на долоні, м'яко помасажуйте шкіру голови до утворення густої піни. Ретельно змийте засіб теплою водою.
Експрес-бальзам La`dor Wonder Balm Зволоження та блиск 200мл 8809181937615
La'dor Wonder Balm - це унікальний зволожувальний бальзам для волосся, який має в своєму складі ряд корисних компонентів для здоров'я і краси вашого волосся. Ключові компоненти: Один з ключових компонентів цього продукту - це протеїни шовку, які заповнюють кірковий шар волосся, роблячи їх більш гладкими, зміцнюють лусочки і надають локонам пружність і еластичність. Вони також допомагають захистити волосся від негативних впливів зовнішнього середовища. Гідролізований кератин, ще один важливий компонент, згладжує і випрямляє волосся, робить їх більш гладкими і рівними. Він також заповнює мікротріщини і порожнини, що допомагає підвищити гладкість і загальний зовнішній вигляд волосся. Олія насіння моринги - це інгредієнт, який забезпечує волосся вологою, живить, пом'якшує і відновлює їх по всій довжині. Вона також допомагає знизити сухість і свербіж, полегшує укладання і розчісування. Вітамін Е підсилює кровообіг і сприяє циркуляції лімфи в шкірі голови, що покращує подачу кисню до волосяних фолікулів і поліпшує загальний стан волосся. Найціннішим інгредієнтом цього бальзаму є равликовий муцин, який зміцнює і відновлює волосся, сприяє їхньому росту, усуває сплутаність і запобігає ламкості та випаданню. Переваги: Відновлення волосся, покращення їхнього стану і здоров'я. Захист від різних проблем, таких як сухість, ламкість, лупа і подразнення шкіри голови. Застосування. Нанести бальзам на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити та змити теплою водою через 50 секунд.  Для інтенсивного догляду - нанести бальзам на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити та змити теплою водою через 5-10 хвилин. Використовувати 1-2 р. Ваші локони будуть вдячні за такий дбайливий догляд!
Шампунь безсульфатний La'dor Triplex Natural Shampoo з натуральним ск
Triplex Natural Shampoo - органічний шампунь бренду La'dor, який містить екологічно чисті екстракти та ефірні олії. Мийна основа шампуню натуральна і м'яка, вона очищає від забруднень, не пошкоджуючи волосся. Засіб нормалізує pH-баланс шкіри голови, позбавляє лупи і стимулює ріст волосся. До складу безсульфатного органічного шампуню входять натуральні компоненти, які так необхідні для здоров'я ваших локонів. Екстракт зеленого чаю ефективно бореться з бактеріями і зміцнює коріння волосся, чорна смородина живить шкіру голови, екстракт червоного пекучого перцю активізує "сплячі" цибулини, лимон прискорює ріст волосся, куркума усуває запальні процеси, які виникають, а лаванда надає засобу чудового аромату. Шампунь чудово доглядає навіть за чутливою шкірою голови. Застосування: Нанесіть шампунь La'dor Triplex Natural Shampoo масажними рухами на волосся і шкіру голови. Потім змийте піну, що утворилася, теплою проточною водою.
Бальзам-маска La'dor Wonder Tear для зволоження, зміцнення та надання
Професійний салонний догляд за волоссям - у домашніх умовах! Бальзам-маска впливає на волосся одразу за 3 напрямками: зволожує його, зміцнює, робить більш об'ємним. Крім того, засіб захищає волосся від агресивного впливу довкілля, пошкодження фарбувальними засобами, приладами для укладки. Протеїни шовку стимулюють активність волосяних цибулин, завдяки чому поліпшується живлення волосся, воно зміцнюється, прискорюється ріст. Протеїни шовку зсередини відновлюють пошкоджену структуру волосся, а зовні - створюють захисну плівку, яка до того ж надає волоссю блиску та шовковистості, додаткового об'єму, знижує електрізуемость. Застосування: Нанести бальзам на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити і змити теплою водою через 50 секунд. Для інтенсивного впливу на пошкоджене волосся бальзам можна залишати на 5-10 хвилин. Використовувати 1-2 рази на тиждень.
Шампунь для фарбованого волосся La'dor Anti Yellow Shampoo проти жовт
La'dor Anti Yellow Shampoo - це шампунь для усунення жовтизни на світлому волоссі. Він якісно очищає пасма, вимиває всі забруднення, а також вирівнює тон локонів і покращує їхній колір. Переваги: Ефективне очищення. Шампунь якісно очищає пасма і шкіру голови, видаляє всі забруднення, нейтралізує сальність, виводить лупу, звільняє пори шкіри голови, знімає втому і напругу. Комплексна дія. Шампунь не тільки очищає волосся, а й доглядає за ним. Він пом'якшує, живить і зволожує пасма, збагачує вітамінами, підвищує їхню еластичність і пружність. Він також склеює пошкоджені лусочки, розгладжує локони від коренів до кінчиків і покращує їхній загальний стан. Вирівнювання. Шампунь містить спеціальний фіолетовий пігмент, який нейтралізує жовтизну освітлених пасом, підвищує їхню яскравість, вирівнює тон і покращує колір. Він підсилює природний блиск волосся, надаючи йому крижаних білих і прохолодних платинових тонів. Застосування: Видавіть трохи шампуню, нанесіть на вологе волосся і рівномірно розподіліть. М'якими рухами помасажуйте шкіру голови близько хвилини. Добре промийте локони. За необхідності повторіть процедуру.
Філер для волосся La'dor Perfect Hair Fill-Up відновлення 150мл 88095
Lador Perfect Hair Fill-Up - Філер для відновлення структури пошкодженого внаслідок фарбування, хімічних і термічних впливів волосся. Засіб "наповнює" локони, повертаючи їм здоровий блиск, еластичність і шовковистість, нормалізує pH баланс шкіри, позбавляючи подразнень, відчуття сухості, свербіння. Результат від використання засобу можна порівняти з ефектом від салонних процедур. Уже після 2-3 застосувань філера ваше волосся набуде додаткового об'єму і розгладиться. Відчуття сухих кінчиків зникне, локони стануть глибоко зволоженими, пружними і абсолютно здоровими. До складу філера увійшли компоненти, які починають діяти миттєво і забезпечують швидкий стійкий результат. Особливості: Кератин відновлює і зволожує волосся, повертає йому шовковистість. Протеїни шовку відновлюють водний баланс, активізують вироблення колагену організмом. Колаген піклується про коріння волосся, спрощує розчісування й укладання, відновлює структурну цілісність волосся. Кераміди підвищують міцність локонів, зміцнюючи оболонку волоса. Протеїн робить волосся еластичним і сяючим, захищає від негативних зовнішніх впливів.
La'dor ACV Vinegar глибоко відновлюючий кондиціонер для блиску та шовковис
La'dor ACV Vinegar, 150 мл, Бальзами для волосся для жінок, Кондиціонер La'dor ACV Vinegar забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся розгладжує та попереджає розпушування забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
La'dor Perfect Hair Fill-Up інтенсивний концентрований догляд для пошкодже
La'dor Perfect Hair Fill-Up, 4x13 мл, маски для волосся для жінок, Маска для волосся La'dor Perfect Hair Fill-Up — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відновлення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює волосся по всій його довжині полегшує розчісування, запобігаючи його пошкодженню покращує пружність волосяних волокон відновлює структуру волосся діє до глибини волосяного волокна
La'dor Scalp Scaling Spa очищуючий бальзам глибокої дії для шкіри голови 4
La'dor Scalp Scaling Spa, 4x15 гр, Скраби для волосся для жінок, Насолоджуйтесь ідеальною чистотою свого волосся. Пілінг для волосся La'dor Scalp Scaling Spa видаляє забруднення, жир і залишки стайлінгових засобів ще ретельніше, ніж звичайний шампунь. Ви відразу відчуєте різницю й будете вражені дивовижними властивостями цього засобу. Властивості: очищає шкіру голови від лупи та відмерлих клітин стимулює та освіжає шкіру голови видаляє з волосся залишки стайлінгових засобів ретельно очищає волосся від забруднень та шкірного сала Спосіб використання: Нанесіть засіб на шкіру голови та волосся. Спіньте делікатними масажними рухами, а опісля ретельно змийте.
Маска для волосся La`dor ACV Vinegar Treatment з яблучним оцтом 430мл 8809
Маска з яблучним оцтом La'dor ACV Vinegar Treatment забезпечує одночасний догляд за волоссям і шкірою голови. Багатий вітамінами оцет і яблучний екстракт нормалізують рівень pH, забезпечуючи чисту шкіру голови і блиск, а 16 рослинних екстрактів і низькомолекулярний білок живлять волосся, забезпечуючи здоровий догляд. Еластичність Низькомолекулярний білок з невеликою молекулярною масою сприяє синтезу колагену волосся, роблячи волосся еластичним. Кондиціонування 4 види рослинних олій і яблучний екстракт упорядковують кутикули волосся, а багатий на вітаміни інгредієнт оцту розгладжує структуру волосся. 16 видів рослинних екстрактів 16 видів рослинних екстрактів роблять волосся м'яким, живлячи його. Слабка кислотність Зволожує і дбайливо доглядає за ламким волоссям через дисбаланс pH.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Lador. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Lador в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Lador. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История