искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 166 моделей:
| Wella Сбросить все
Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls поживний кондиціонер для легк
Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Wella Professionals Nutricurls забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Wella Professionals SP Luxe Oil високоякісний шампунь для пошкодженого вол
Wella Professionals SP Luxe Oil, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals SP Luxe Oil ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Wella Professionals SP Hydrate кондиціонер для сухого волосся 200 мл
Wella Professionals SP Hydrate, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Wella Professionals SP Hydrate забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Wella Professionals Oil Reflections кондиціонер для розгладження волосся д
Wella Professionals Oil Reflections, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Wella Professionals Oil Reflections забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування забезпечує необхідне зволоження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Wella Professionals SP Luxe Oil кондиціонер з кератином для пошкодженого в
Wella Professionals SP Luxe Oil, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Wella Professionals SP Luxe Oil забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Wella Professionals Fusion інтенсивний відновлюючий кондиціонер для пошкод
Wella Professionals Fusion, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Wella Professionals Fusion забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Wella Professionals Invigo Brunette Recharge кондиціонер для відновлення к
Wella Professionals Invigo Brunette Recharge, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Wella Professionals Invigo Brunette Recharge забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування підсилює колір волосся подовжує стійкість кольору волосся покращує структуру волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Wella Professionals Nutricurls Waves зволожуючий шампунь для кучерявого во
Wella Professionals Nutricurls Waves, 250 мл, Шампуні для жінок, Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Wella Professionals Invigo Sun зволожуючий кондиціонер для волосся пошкодж
Wella Professionals Invigo Sun, 200 мл, Захист волосся від дії сонця для жінок, Кондиціонер Wella Professionals Invigo Sun забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зволожує волосся після перебування на сонці надає волоссю ніжності та блиску розгладжує волосяні волокна забезпечує захист від УФ-випромінювання Спосіб використання: Нанесіть на чисте волосся по всій довжині. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою. Для найкращого ефекту використовуйте в комбінації зі шампунем із цієї ж серії.
Wella Professionals Elements Renewing відновлюючий шампунь для всіх типів
Wella Professionals Elements Renewing, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals Elements Renewing ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості Склад: містить не менше 91 % інгредієнтів природного походження не містить сульфатів не містить силіконів веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Wella Professionals Invigo Scalp Balance глибоко очищуючий шампунь для жир
Wella Professionals Invigo Scalp Balance, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals Invigo Scalp Balance ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови усуває забруднення з волосся й шкіри голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Wella Professionals Invigo Blonde Recharge шампунь для блонд волосся для н
Wella Professionals Invigo Blonde Recharge, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals Invigo Blonde Recharge ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови нейтралізує жовті відтінки волосся забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Рівномірно наносьте на вологе волосся. Залиште на наведену кількість хвилин: 2-3 minuy. Ополосніть. За необхідності повторіть процедуру.
Wella Professionals SP Repair кондиціонер для пошкодженного,хімічним вливо
Wella Professionals SP Repair, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Wella Professionals SP Repair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження захищає волосся від пошкодження забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Wella Professionals ColorMotion+ шампунь для захисту фарбованого волосся 2
Wella Professionals ColorMotion+, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals ColorMotion+ ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Wella Professionals Invigo Scalp Balance зволожуючий та заспокоюючий шампу
Wella Professionals Invigo Scalp Balance, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Wella Professionals Invigo Scalp Balance ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує бореться з причинами свербіння й сухості шкіри голови Склад: не містить ароматизаторів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   12  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История