искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 67 моделей:
| Kallos Сбросить все
Регенеруюча маска для сухого та пошкодженого волосся Kallos Cosmetics Choc
Кондиціонер для волосся Kallos Profesional Repair Hair Conditioner With Ca
Шампунь для волосся Kallos Cosmetics KJMN Silk із протеїнами шовку, 1 л
Шампунь для волосся Kallos Cosmetics KJMN Fig зміцнюючий з екстрактом інжи
Маска для волосся Kallos Cosmetics Coconut Nutritive Hair Mask, зміцнююча
Маска для волосся Kallos Cosmetics Omega відновлююча з комплексом Омега-6,
Шампунь для волосся Kallos Cosmetics KJMN Avoсado, 1 л
Kallos Gogo відновлюючий шампунь для сухого та ламкого волосся 200 мл
Kallos Gogo, 200 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Kallos Gogo допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Gogo відновлюючий кондиціонер для сухого або пошкодженого волосся 2
Kallos Gogo, 200 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Kallos Gogo забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження усуває механічне та хімічне пошкодження забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Kallos Blueberry відновлюючий шампунь для сухого, пошкодженого хімічним сп
Kallos Blueberry, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Kallos Blueberry допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: зміцнює корені волосся очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Algae зволожуючий шампунь з екстрактом водоростей та миглалевою олі
Kallos Algae, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Kallos Algae допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Keratin шампунь з кератином 1000 мл
Kallos Keratin, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Kallos Keratin допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся дарує волоссю ніжний аромат надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Biotin шампунь для тонкого, ламкого та слабого волосся 1000 мл
Kallos Biotin, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Kallos Biotin допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: надає блиску й об'єму зміцнює корені волосся стимулює ріст волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Nourishing кондиціонер для сухого або пошкодженого волосся 500 мл
Kallos Nourishing, 500 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Kallos Nourishing . Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: захищає від негативної дії довкілля розгладжує та попереджає розпушування Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Kallos KJMN охоронний спрей термозахист для волосся 200 мл
Kallos KJMN, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Під час постійного або частого сушіння феном, випрямлення та завивання волосся зазнає стресу, що призводить до значного пошкодження його структури. Засіб для захисту волосся від високих температур Kallos KJMN допоможе цьому запобігти. Він створює захисну плівку, яка ефективно запобігає термічному пошкодженню волосся під час використання інструментів для укладання. Поживні речовини, що містяться в засобі, надають волоссю сили й підвищують його стійкість до шкідливих зовнішніх впливів. Властивості: забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся надає зволоження та блиску розгладжує волосяні волокна Спосіб використання: Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача.
Kallos Aloe відновлюючий шампунь з алое вера 1000 мл
Kallos Aloe, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Kallos Aloe допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови стимулює ріст волосся надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Botaniq Superfruits відновлюючий спрей з рослинними екстрактами 150
Kallos Botaniq Superfruits, 150 мл, Спреї для волосся для жінок, Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає волоссю зволоження та живлення запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Kallos Chocolate Repair відновлюючий кондиціонер для сухого або пошкоджено
Kallos Chocolate Repair, 1000 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Кондиціонер Kallos Chocolate забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Kallos Cherry зволожуючий шампунь для сухого або пошкодженого волосся 1000
Kallos Cherry, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Kallos Cherry допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Hair Pro-Tox незмиваючий кондиціонер для сухого або пошкодженого во
Kallos Hair Pro-Tox, 250 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний кондиціонер Kallos Hair Pro-Tox . Він забезпечує ваше волосся всім необхідним після миття. Кондиціонер допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний кондиціонер і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, а також отримати цілий ряд додаткових переваг. Властивості: забезпечує живлення та регенерацію волосся м'яке та гладке дотик полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість засобу на вологе, висушене рушником волосся та розімніть руками. Не змивайте.
Kallos Omega відновлюючий шампунь з олією макадамії та комплексом омега-6
Kallos Omega, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Kallos Omega допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos LAB 35 Curl Mania шампунь для кучерявого волосся 300 мл
Kallos LAB 35 Curl Mania, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Kallos LAB 35 Curl Mania ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Kallos Caviar відновлюючий шампунь з екстрактом ікри 1000 мл
Kallos Caviar, 1000 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Kallos Caviar допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Kallos LAB 35 Restorative відновлююче молочко для сухого або пошкодженого
Kallos LAB 35 Restorative, 300 мл, Спреї для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд Kallos LAB 35 Restorative. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: надає волоссю зволоження та живлення якісно покращує структуру волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим надає шовковистої м'якості Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Kallos. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Kallos в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Kallos. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История